okt 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 jaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 veeb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 mär 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 apr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Mai 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
    Märksõnad: toit, kulinaaria, glasuur, toidutegemine
     
    Küpsistest sügisene maitsev pärg
    Õhina Õpitoas saab toimuma sügisene magusalt maitsev töötuba.
    Õpitoas saab osaleja valmistada endale küpsistest kauni sügisese pärja. Igaüks glasuurib lehed ja kinnitab need oma pärja külge. Rõngas ja lehed on eelnevalt juhendaja poolt valmis küpsetatud. Kohapeal saab õppida glasuuri tegemist ja toonimist ning erinevaid kaunistustehnikaid.
    Kas sa pabertuutut oskad teha? Ka selle õpid ära.
    Osalejad saavad häid ideid, et edaspidi ükskõik mis teemal pärga teha!
    Juhendajaks on suurepärane kondiiter ja äärmiselt hõrke maitseid pakkuv koduköök Torditoimetuse perenaine Janika Vaher.
    Tema pakutavate toodetega saab tutvuda: https://www.torditoimetus.com/
    Osalustasu 35 eur. Osalus tuleb tasuda ettemaksuna hiljemalt 10.okt-ks. Registreerimine toimub e-maili teel: kristakaremaa@hotmail.com
    Töötuba toimub kui on vähemalt 3 osalejat!
    Õhina Õpitoa poolt on hommikukohv ja virgutav tee.
    Oled oodatud!