Mai 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 juuni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 juuli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 aug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 sep 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 okt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
    Piletiinfo
    60€
    Sobib lastele
    Märksõnad: tatraleiva õpituba
     
    Tatraleiva õpituba koos Liisa Kaasikuga
    Kutsume Sind reedel, 21. juuli Adila heaolu- ja puhkekeskuse Pühali kohvikusse, kus õpid küpsetama gluteenist, pärmist, liigsest suhkrust ja lisaainetest vaba imelist tatraleiba ning saad lisaks kuhjaga inspiratsiooni toortatrajahu kasutamiseks oma menüüs.
    Eestlase toidulauda on ilma leivata raske ette kujutada, ent poes leiduvate leibade koostis sageli ei rõõmusta terviseteadlikke sööjaid, pannes alternatiive otsima.

    Liisa tatraleiva õpitoas:
    ❤ Ootab Sind sisutihe, praktiline, maitsev ja mõnusas õhkkonnas olemine.
    ❤ Värsked tatraleivad, leivamäärded ning mitmed teised tatraküpsetised (loomsete koostisainete ja sünteetilise pärmi vabad, mahe sertifikaadiga gluteeni mittesisaldavast kodumaisest toortatrajahust).
    ❤ Suurte kogemustega särav koolitaja, kes armastab tatraleiba ning tunneb lisaks hästi eesti põliseid leivatarkusi ja leivamaagiat.
    ❤ Õpitoa käigus valmib värske tatraleib.
    ❤ Saad teada, milline on õnnestunud tatraleiva struktuur ning oskad vältida enamlevinud leivateo vigu.
    ❤ Igaühele saab kaasa tatraleiva küpsetamise juhendi ja toortatraretseptide kogu.
    ❤ Inspiratsioon toortatrajahu kasutamiseks oma toidulaual.
    ❤ Värske, parima tervise juures leivapoeg (juuretis) koju kaasa.
    ❤ Isiklik järelnõustamine kui tekib vajadus.
    Tatraleiva küpsetamise õpitoas saad nippe kogu eluks.
    Toortatar on vaimustav vili, mis sisaldab väärtuslikke mineraal- ja fütotoitaineid, tervendades ja väestades su keha. Isegi kui sul ei ole tarvidust gluteeni vältida, pakub tatraleib seedimisele kerget, keha puhastavat ja maitsvat vaheldust.

    Tatraleiva esmakordsete maitsjate elamusi:
    „Ma ei oleks arvanud, et tatrast saab teha nii kohevat ja maitsvat leiba!“
    „Leib oli super-hüper maitsev... kogu pere kiitis/ahhetas/ohhetas, et kuidas on võimalik nii head leiba toortatrajahust saada...“
    „Ma vist ootasin mingit teistsugust maitset - midagi karaskilaadset, aga see on ikkagi leib, mitte karask.“
    Kodune leivategu on justkui meditatsioon, rituaal, nauding mitmetele meeltele. Oskus ise oma kätega hapendatud leiba küpsetada, pakub suurt rahuldust ja maandatust! Märkamatult võib see saada lahutamatuks, sujuvaks osaks sinu nädalarütmidest.
    Leivategu loob sideme esivanemate pärandi ja maaga. Meie rahva põlistarkustes on koduleiva abil osatud luua kaitset, õnne, jõukust ja tervist.

    Toimumisaeg: 21.07 kell 17:00-20:00
    Koht: Pühali kohvik
    Hind: 60€
    Kohtade arv on piiratud!
    Registreeru: https://rb.gy/3bz6g
    Lisaküsimused: +372 55975449 või Alice.Melik.Sakala@gmail.com

    Õpetaja tutvustus ja kontaktid
    Leivaõpetaja Liisa Kaasik
    on armastatud koolitaja, kelle juhendamisel küpsetavad tänaseks kodust tatraleiba sajad eestlased nii Eestis kui välisriikides. Ta on algatanud menuka Facebook'i grupi "Tatraleib ja teisi toortatra toite", tuues kokku toreda tatraleiva küpsetajate ja toortatra fännide kogukonna.
    https://www.facebook.com/liisa.kaasik
    Maitsva ja inspireeriva kohtumiseni!

    Osalejate tagasiside:
    „Väga põhjalik leivateo tutvustus algusest lõpuni pisidetailideni!“
    „Sain palju uut teada tatrajahu kohta“
    „Koolitaja väga meeldis – rahulik ja armas!“
    „Õpetajale 5+ teadmiste, esinemisoskuste ja särasilmsuse eest!“
    Piia Päid: Soovitan väga kõigile, see on väga vahva koolitus imearmsa inimese poolt, mis tuleb südamest. Peale väsitavat tööpäeva oli see energiat andev ja tiivustav. Koolitus annab tunde "Kõik saavad hakkama". Isegi kui sa ei ole küpsetaja siis võid kindel olla, tatraleiva küpsetamisest saab sinu elu osa ja tatraleivast sinu sõber!
    Kadri Möller: Mina ka soovitan. Enne koolitust olin ka proovinud tatraleiba teha, aga no ei tulnud välja. Ma ei teagi, mis nõks see puudu oli, aga pärast koolitust tuleb leib alati välja!
    Liitu Facebooki grupiga ’’Tatraleib ja teisi toortatra toite’’ ning kutsume Sind jälgima Pühali kohvikut Facebookis ning Instagramis, et olla esimesena kursis meil toimuvaga!