Loeng | Uued maitsed, uued kombed – muutused eestlaste toidukultuuris 1920.-30. a
Ootame kõiki toidukultuuri huvilisi reedel, 5. mail kl 16 Põltsamaa Lossi rokokoosaali, kus toimub loeng "Uued maitsed, uued kombed - muutused eestlaste toidukultuuris 1920.-30. aastatel".
Loengus räägib Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur Anu Kannike toidulaua ja toitumisharjumuste muutumisest 1920.-1930. aastatel. Kuidas mõjutas kulinaariat jõukuse kasv, uued arusaamad tervest ja ilusast kehast ning mil moel sekkus toitumisse riik? Mida pakuti kohvikutes ja restoranides, mida aga kellaviieteel või ballil?
Tule kuulama!
Osaluspanus 2 eurot.
Loengus räägib Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur Anu Kannike toidulaua ja toitumisharjumuste muutumisest 1920.-1930. aastatel. Kuidas mõjutas kulinaariat jõukuse kasv, uued arusaamad tervest ja ilusast kehast ning mil moel sekkus toitumisse riik? Mida pakuti kohvikutes ja restoranides, mida aga kellaviieteel või ballil?
Tule kuulama!
Osaluspanus 2 eurot.
Vaata lisaks: