apr 28 29 30 Mai 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 juuni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 juuli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 aug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 sep 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 okt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6
    Piletiinfo
    Piletite broneerimine ja kohtade reserveerimine e-kirja teel
    Märksõnad: Gurmeeõhtusöök, elamusõhtusöök
     
    Alatskivi lossi õhtusöök
    Moutard Methode Traditionelle Blanc de Blancs Brut
    Tervitusamps: Patee klassika
    Kanamaksapatee/ klassikaline brioche/ marineeritud põldmari/ pistaatsiapähkel/ taruvaigumesi

    1 EELROOG:
    Haugi ceviche Eesti moodi
    Värske haug/ hapukurgi- tsitruskaste/ kurgi ja rabarberi tartar/ mesine seemnekrõbedik
    Moutard Blanc de Blancs Brut Champagne

    2 EELROOG:
    Kaerarisotto
    Kaeratera ja linnase puder/ puravikuleeme/ suitsusink/ ahjus küpsenud lehtkapsas
    Moutard Grande Cuvee Brut Champagne

    PEAROOG:
    Part ja seened
    Teriyakiga glaseeritud pardifilee/ austerserviku ja trühvli kaste/ metsapähkli- kikerhernekreem/ bbq marinaadis ploom/ maapirni krõps
    2012 Moutard 6 Cepages Brut Nature Champagne

    DESSERT:
    Jaapani stiilis juustukook
    Küpsetatud Hokkaido juustukook/ pirni ja karusmarja kastmega
    2017 Moutard Petit Meslier Brut Nature Champagne

    Peakokaks Rein Välimets, Haapsalus Müüriääre kohviku ja Noarootsi Österby sadamaresto peakokk ning šampanjasid tutvustab Jean-Benoit Hery, Moutardi ekspordijuht.